Monday - Thursday

Monday - Maisday								
School	Start Time	Recess		Lunch	Dismissal			
	TK -6th Grade: 11:00-11:50 (50 minutes)							
Inskeep	7:40	TK -6th						
			TK-Kinder	11:00-11:30 (eating)	mrr 6:1 0 10			
		9:25-9:45		11:30-11:50 (playing)	TK -6th= 2:40			
		(20 minutes)	1st-3rd	11:00-11:25 (playing)				
				11:25-11:50 (eating)				
				Transition: 11:22 -11:25				
			4th-6th:	11:00-11:25 (eating)				
				11:25-11:50 (playing)				
				TK-6th Grade:	11:55-12:45 (50 minutes			
Tate	8:00	TK -6th						
			TK-3rd:	11:55-12:20 (playing)				
		10:10 - 10:30		12:20-12:45 (eating)	TK - 6th= 3:00			
	(20 minutes)		Transition: 12:17 -12:20					
				11:55-12:20 (eating)				
			4th-6th:	12:20 – 12:45 (playing)				
		TK/K						
		1:45 - 2:05						
		(20 minutes)						
		(20 minutes)						
	TK -6th Grade: 12:50-1:40 (50 minutes)							
Slauson	8:20	TK -6th						
Siauson	0.20	i K-otii	my o 1	40.50.4.45.6.1				
		10:35 - 10:55	TK-3rd:	12:50-1:15 (playing)	TK -6th= 3:20			
				1:15-1:40 (eating)	1 K -0tii- 3.20			
		(20 minutes)	Ash Cab	12 50 1 15 (
		/	4th-6th:	12:50-1:15 (eating)				
		TK/K						
		2:10 - 2:30 (20 minutes)						

Friday/Minimum Days

			· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·				
	Start						
School	Time	Recess		Lunch	Dismissal		
					Grade		
			TK -6th Grade 10:15–1	TK -6th Grade 10:15-11:05 (50 minutes)			
Inskeep	7:40	TK -6th					
			10:1	15-10:40 (eating)			
		9:00-9:20	TK-Kinder 10:4	0-11:05 (playing)	TK -6th=12:40		
		(20 minutes)	10:1	5-10:40 (playing)			
			10:4	10-11:05 (eating)			
				ition: 10:37 -10:40			
				15-10:40 (eating)			
			4th-6th: 10:4	0-11:05 (playing)			
			TK-6th Grade: 11:10-12	TK-6th Grade: 11:10-12:00 (50 minutes)			
m .	0.00	mrz c.l					
Tate	8:00	TK -6th					
			TK-3rd: 11:10	0-11:35 (playing)			
		9:25-9:45	11:3	35-12:00 (eating)	TK - 6th=1:00		
		(20 minutes)	Transi	ition: 11:32 -11:35			
				10-11:35 (eating)			
			11:3.	5-12:00 (playing)			
Slauson	8:20	TK -6th	TK -6th Grade: 12:05-12	TK -6th Grade: 12:05-12:55 (50 minutes)			
Siausoii	0.20	IK-oui					
		9:50-10:10		5-12:30 (playing)	TK -6th= 1:20		
			12:3	30-12:55 (eating)	1K-0tii- 1.20		
		(20 minutes)	4th-6th: 12:0)5-12:30 (eating)			
			12:3	0-12:55 (playing)			