PLEASE ADD YOUR BELL SCHEDULE HERE



2023-2024 JUANITA TATE CAMPUS BELL SCHEDULE

Aspire Inskeep Academy | Aspire Slauson Academy | Aspire Tate Academy

MONDAY - THURSDAY

School	Start Time	Recess	Lunch	Dismissal
Inskeep	7:40	TK -6 th 9:25-9:45 (20 minutes)	TK-6 th Grade: 11:00-11:50 (50 minutes) TK-Kinder 11:00-11:30 (eating) 11:30-11:50 (playing) 11:25-11:50 (eating) 11:25-11:50 (eating) Transition: 11:22-11:25 4 th .6 th : 11:00-11:25 (eating) 11:25-11:50 (playing) 11:25-11:50 (playing)	TK -6 th = 2:40
Tate	8:00	TK -6 th 10:10 - 10:30 (20 minutes) TK/K 1:45 - 2:05 (20 minutes)	TK-6 th Grade: 11:55-12:45 (50 minutes) TK-3 rd . 11:55-12:20 (playing) 12:20-12:45 (eating) 12:20-12:45 (eating) Transition: 12:17 -12:20 11:55-12:20 (eating) 4 th .6 th . 12:20 - 12:45 (playing)	TK -6 th = 3:00
Slauson	8:20	TK -6 th 10:35 - 10:55 (20 minutes) TK/K 2:10 - 2:30 (20 minutes)	TK-6 th Grade: 12:50-1:40 (50 minutes) TK-3 rd . 12:50-1:15 (playing) 1:15-1:40 (eating) 12:50-1:15 (eating) 4 th -6 th . 12:50-1:15 (eating) 1:15-1:40 (playing) 1:15-1:40 (playing)	TK -6 th = 3:20

[20 minutes]



FRIDAY

School	Start Time	Recess	Lunch	Dismissal
Inskeep	7:40	TK -6 th 9:00-9:20 (20 minutes)	TK-6 th Grade 10:15-11:05 (50 minutes) TK-Kinder 10:15-10:40 (eating) 10:40-11:05 (playing) 10:40-11:05 (eating) 10:40-11:05 (eating) Transition: 10:37 - 10:40 4 th .6 th : 10:15-10:40 (eating) 10:40-11:05 (playing) 10:40-11:05 (playing)	TK -6 th =12:40
Tate	8:00	TK -6 th 9:25-9:45 (20 minutes)	TK-6 th Grade: 11:10-12:00 (50 minutes) TK-3 rd . 11:10-11:35 (playing) 11:35-12:00 (eating) 11:35-12:00 (eating) 4 th _6 th : 11:10-11:35 (eating) 11:35-12:00 (playing) 11:35-12:00 (playing)	TK -6 th =1:00
Slauson	8:20	TK -6 th 9:50-10:10 (20 minutes)	TK-6 th Grade: 12:05-12:55 (50 minutes) TK-3 rd : 12:05-12:30 (playing) 12:30-12:55 (eating) 12:05-12:30 (playing) 4 th .6 th : 12:05-12:30 (playing)	TK -6 th = 1:20